23 Nisan 2016 Cumartesi

Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı

Ziraat bankası Türkiye'nin en büyük bankalarından biridir. 2014 yılında TÜİK verilerine göre aktif büyüklerinden göre en büyük banka Ziraat Bankası olmuştur. Aynı zamanda devlet bankası da olan Ziraat bankasında bütün bireysel ve kurumsal işlemleri yapabilirsiniz.

Ziraat bankası EFT Havale yapabilir, yatırım yapabilir, hisse senedi alıp satabilir, fon alıp satabileceğiniz gibi ihtiyaçlarını için kredi de kullanabilirsiniz. bu yazımızda İnternet bankacılığını konu alacağız. Teknoloji çağındayız ve hiç şüphesiz ki teknoloji en çok yatırım yapan bankalardır. Çünkü bankalar müşterilerinin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamlarının yanında, Banka şubelerini yükünü azaltmıştır.

Bankalar tüketicilerin internet bankacılığını kullanmaları için ilk başta müşterilerini bir çok avantaj sağlamıştır, Örneğin eft havale işlemleri ücretsizdi .Gerçi şuanda da bir çok banka eft ve havale işlemlerinden ücret almamaktadır.

Ziraat bankası İnternet bankacılığı şifresini ziraat bankası şubelerinden veya İnternet sitesinden alabilirsiniz. Şifrenizi aldıktan sonra yine internet sitesine girin ve sağ üst taraftaki  internet bankacılığına müşteri numaranız ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. şifrenizi girdikten sonra banka size sms ile doğrulama kodu göndermekte, doğrulama kodunu girdikten sonra internet şubesine giriş yapmış oluyorsunuz.

İnternet bankacılığı bütün işlemleriniz bir kaç dakika içerisinde yapabileceğinizi unutmayın lütfen.

1 yorum:

  1. Meu nome é Sra. Nadia Albert, da Rússia, e hoje sou uma mulher feliz com a ajuda de um credor, Sr. Russ Harry. Vou encaminhar qualquer pessoa que esteja procurando empréstimo a esta empresa de empréstimo. Ele deu felicidade a mim e à minha família, eu precisava de um empréstimo de US $ 500.000,00 para começar toda a minha vida, pois sou mãe solteira com 2 filhos. Conheci esse credor honesto e temente a DEUS que me ajuda com um empréstimo de US $ 500.000,00 em dólar, a uma taxa baixa. Ele é um piedoso Deus, se você estiver precisando de um empréstimo e você o reembolsará, entre em contato com ele por e-mail Elegantloanfirm@hotmail.com / número do Whatsapp + 393511617486

    YanıtlaSil