29 Temmuz 2017 Cumartesi

Ev Hanımlarına Kredi Veren Bankalar 2017

Ev Hanımlarına Kredi Veren Bankalar 2017 - Öncelikle belirtmeliyiz ki bu yazı hazırlanırken kredi7.net sitesinden yararlanmıştır. Ev hanımlarının hiçbir geliri yok nasıl kredi alabilir diye merak edebilirsiniz ama elbette bunun belli başlı kıstasları ve nedenleri var. Bu yazımızda sizlere ev hanımı olup nasıl kredi alınabilir bunun aşamalarını anlatıyor olacağız.

Sizler için ev hanımına kredi veren bankaları araştırdık. Ev hanımlarına kredi veren bankalar zaman zaman kampanya yaparak zaten adlarını duruyorlar ama bu kampanya olmadığı zaman direk ben ev hanımıyım kredi çekebilir miyim dediğinizde olumlu yanıt alamıyorsunuz.

Aslında ev kadını olun ya da olmayın çalışmadığınız halde gelirleriniz varsa zaten kredi almak için başvuru yapabilirsiniz. Sizler çalışmıyor olabilirsiniz ama kira aldığınız evleriniz ya da dükkânlarınız olabilir. Bu durumda da aslında sizler bir yerde çalışmıyor olsanız da o krediyi ödemek için bir gelir elde etmiş oluyorsunuz. Sizlerde ev hanımı olanlar kredi alabilir mi diye merak ediyorsanız bu dediğimiz artıya sahip olmalısınız.

 Eğer bunlar yoksa bir kefil ve yine aynı zamanda var olan bir evinizi ipotek yaparsanız yine kredi alma durumunuz olabilir ama az bir tutar içinde bunu yapmaya değer mi elbette bilemiyoruz. Sizlerde dolayısı ile eğer çok fazla ihtiyaç duyuyorsanız her zaman çalıştığınız banka şubesine giderek durumunuzu anlatabilir ve imkanlarınızı sıralayabilirsiniz.  Kredi almak için kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. Kredi notu ile ilgili bilgi almak için https://www.kredi7.net/kredi-notu/ bu siteye bakabilirsiniz.

Var olan bir kampanya var ise sizlere yardımcı olacak ve kredi kullandırmaya gayret edeceklerdir. Ev hanımları eğer bu krediyi alıp bir iş yatıracaksa o zaman devletin hibe olarak verdiği bir paraya başvuru yapabilir.

Bunun için de zaman zaman sosyal medyada yer alan kampanyalara bakmanız yeterli olacaktır. Eğer borçlarınızı ödemek içinse dediğimiz gibi saydığımız özellikleri taşıyor olmalısınız aksi halde kredi kullanım yapma imkânınız olmayacaktır.

1 yorum:

  1. Benim adım Rusya'dan Bayan Nadia Albert, Ve ben bugün Kredi ödünç alan Bay Russ Harry'nin yardımıyla mutlu bir kadınım. Kredi arayan herkesi bu Kredi şirketine yönlendireceğim. Bana ve aileme mutluluk verdi, 2 çocuklu bekar bir anne olduğum için hayatımın her yerine başlamak için 500.000,00 dolarlık bir krediye ihtiyacım vardı. 500.000,00 ABD Doları, düşük bir oranda. O, Tanrı'dan korkan bir adamdır, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve krediyi geri ödeyecekseniz lütfen onunla iletişime geçin E-posta yoluyla Elegantloanfirm@hotmail.com / Whatsapp numarası + 393511617486

    YanıtlaSil